Donateurs

Wilt u ons steunen? Word donateur!

Orkest SDG is dé Fanfare in Stichtse Vecht. Wij presenteren ons natuurlijk het liefst met een mooi concert maar Corona heeft helaas flink huisgehouden in onze concertagenda. Gelukkig zijn we gezond en mogen we weer samen muziek maken.

Ons orkest is maatschappelijk betrokken en zo hebben wij op de top van de corona maatregelen toch enkele serenades verzorgd voor de meest kwetsbaren in onze samenleving.

Als Orkest moeten wij het zelf ook hebben van mensen die betrokken zijn bij ons Orkest of begaan zijn met cultuur in onze dorpen.

Wilt u helpen en kunt u wat bijdragen? Word dan nu donateur van ons orkest! 

Uw hulp maakt voor ons echt het verschil!

Wilt u zich aanmelden of een eenmalige donatie doen? Dat kan met dit formulier. U kunt ook mailen naar don@sdgtienhoven.nl. Wij nemen dan contact met u op!

Wij hopen u te zien bij onze optredens! Zelf muzikant of wilt u uw kinderen kennis laten maken met muziek. Neem contact met ons op of bezoek ons op donderdagavond in dorpshuis ‘De Veenkluit’

Houd cultuur levend!

Steun ons ook gratis met uw online aankopen! 

U gaat via SponsorKliks naar de pagina van Orkest SDG om vervolgens uw webwinkel te selecteren. Daarna koopt u zoals u gewend bent in de webwinkel

sponsorkliks nl white horizontal